Индустриална зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Китай

[имейл защитен]

EN

Зона за каскади

Amirplay

Зона за каскади

Зона за доджбол

популярният чуждестранен и наш спорт доджбол батут на закрито отскача перфектна интеграция, е набор от забавление, сътрудничество и състезателен вътрешен батут проект, и не подлежи на възрастови ограничения, състезателен dodgeball.


Зона на стената с паяк на батут

облечете специални дрехи, с еластичност на батут може да се залепи за стената, може да накара всички да се смеят на земята; може да групира силна отборна конкуренция, кой скочи лепкаво високо


Интерактивно скално катерене

Състои се основно от стена за скално катерене на закрито и проектор, чрез технология за компютърно зрение, което позволява на посетителите да изпитат скално катерене, като същевременно засилва интерактивността и конкуренцията, като се сбогува с традиционната скучна игра за скално катерене на закрито, което прави играта по-интензивна и интересна.


Безопасност

Зоната за каскади винаги трябва да има надзор. Надзорниците трябва да гарантират, че децата използват елементите правилно.


поддръжка

Персоналът на батутния парк трябва редовно да поддържа и тества цялото оборудване за забавление и трябва да се поддържа редовно в съответствие с кода за поддръжка и всички открити проблеми или повреди трябва да бъдат ремонтирани и заменени навреме.

Вижте всички снимки
Защо да изберете нас
  • Конкурентни спестявания
  • Вътрешен дизайнерски екип
  • Професионална инсталация
  • Получете помощ за финансиране

Искате ли да научите повече за зоната за скок?

Обадете се на: + 86-15858526929
Задайте въпроса си
Свързани теми
Моля те
напусне
съобщение
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти