Индустриална зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Китай

[имейл защитен]

EN

Детска площадка родител-дете

Amirplay

Детска площадка родители

Тази зона е предимно обширна зона за пъзели, зоната може да бъде създадена с пясъчен басейн, плажни играчки, пъзели, блокове и други видове класически играчки, децата могат да се наслаждават на тези неща, докато взаимодействат с родителите, за насърчаване на комуникацията между деца и родители .


Безопасност

Уверете се, че продуктът е с перфектно покритие, без остри предмети, твърди предмети и други неща, които лесно могат да причинят вреда на децата.

Катеренето и силовото теглене на защитната мрежа са забранени.


Списък за редовна проверка на безопасността

дали предпазният и противопожарният канал са отворени. 

няма натрупване на запалими и експлозивни отломки.

 дали наоколо има опасности от пожар, не поставяйте камини, електрически нагреватели и други отоплителни уреди до съоръженията за игра на децата.

дали окабеляването на оборудването за електрификация е остаряло, потенциални проблеми с късо съединение.

Други изисквания за безопасност, оборудването за забавление трябва да бъдат поставени знаци за безопасност на необходимите места и привличащо вниманието положение. Знаците за безопасност са разделени на четири типа, като забранителни знаци (червени), предупредителни знаци (жълти), инструктивни знаци (сини), предупредителни знаци (зелени). 


поддръжка

На първо място, трябва да се уверите, че самото оборудване е чисто и подредено, независимо дали има остатъци или прах вътре и в долната част на оборудването, ако има, моля, отстранете го. 

При студено време пластмасовите части трябва да се проверяват за стареене и счупване.

Електрическото оборудване трябва винаги да проверява дали смазката трябва да се добави или подмени, особено системата за налягане на маслото може директно да повлияе на нормалната работа на оборудването, а системата за въздушно налягане трябва да проверява дали въздушният компресор и входните и изходните отвори на цилиндъра са блокирани. 

Електрическото оборудване обръща внимание на аспекта на окабеляването, трябва да настоява за извършване на седмична проверка на веригата, замяна на остарели части и окабеляване, решаване на опасностите за безопасността. 


Вижте всички снимки
Защо да изберете нас
  • Конкурентни спестявания
  • Вътрешен дизайнерски екип
  • Професионална инсталация
  • Получете помощ за финансиране

Искате ли да научите повече за зоната за скок?

Обадете се на: + 86-15858526929
Задайте въпроса си
Свързани теми
Моля те
напусне
съобщение
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти