Индустриална зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Китай

[имейл защитен]

EN

Курс на нинджа

Amirplay

Курс на нинджа

Описание

Ninja Breakout е най-предизвикателната функционална зона в батутния парк, а концепцията й идва от състезателното риалити шоу "American Ninja Warrior", което сега се превърна в чисто нов спорт. Проектът има основно гъбена торба, окачена врата, пешеходен мост, плаващ мост, пръстен за ръка, пръстен за крака, кръгова пързалка, люлееща се щанга, висок възел, катерене на мрежест варел, люлеещо се въже, балансираща греда, стълба и други функционални елементи, е забавен и предизвикателен набор от бягане, скачане, катерене и тест за баланс като един от фитнес проектите от развлекателен тип


Как се играе

Играчите чрез бягане, скачане, катерене, балансиране и други действия през всички проекти на свой ред и накрая достигат до края на натискане на бутона за спиране на времето. Най-бързият играч през рекорда за време ще бъде записан на таблото, за да могат другите играчи да го предизвикат. Множество играчи ще бъдат предизвикани на свой ред и най-краткото време ще спечели.


Ценностна значимост

Упражнение за координация на цялото тяло, може да упражнява гръдните мускули, мускулите на гърба, коремните мускули и силата на мускулите на крайниците. В процеса на пробиване, за да получите различни преживявания като вълнение, успех, провал, може да обогати своите чувства и опит. Упражнете смелостта на играча, подобрете самочувствието и стратегическото мислене, постоянството и решимостта да постигнете целта. Използвайте развлечение, за да постигнете спортна форма, тренирайки размера на мускулите на ръцете и краката, силни и мощни, физическа сила от обикновените хора.


Съвети за безопасност

Влаченето на други играчи по време на състезанието е забранено.


поддръжка

Персоналът на батутния парк трябва редовно да поддържа и тества цялото оборудване за забавление и трябва да се поддържа редовно в съответствие с кода за поддръжка и всички открити проблеми или повреди трябва да бъдат ремонтирани и заменени навреме.

Вижте всички снимки
Защо да изберете нас
  • Конкурентни спестявания
  • Вътрешен дизайнерски екип
  • Професионална инсталация
  • Получете помощ за финансиране

Искате ли да научите повече за зоната за скок?

Обадете се на: + 86-15858526929
Задайте въпроса си
Свързани теми
Моля те
напусне
съобщение
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти