Индустриална зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Китай

[имейл защитен]

EN

Зона за свободен скок

Amirplay

Зона за свободен скок

Описание

Главно за начинаещи и деца, играчите могат просто да завършат завършването, като скок назад, скок от седнало положение и други движения, с ръководството на професионалния треньор

Безплатна зона за батут, включително накланящ се батут, подскачаща платформа и други функции за тестване на физическите функции на хората във въздуха. Зоната е широко използваема и може да се използва за различни големи групови дейности като игри за родители и деца, курсове по тай Чи, курсове за дейности и др.


Безопасност

1.Надежден материал: здрава и мека постелка за кацане. PVC кожа потвърди EN71-2/-3, мека пяна потвърди GB/T 8332-2008, издръжлива пружина потвърди GB/T 1222-200

Материалите са нетоксични и щадящи околната среда. Използваните материали трябва да имат определена степен на стабилност, за да се избегне генерирането на замърсители поради промени във външната среда, като температура и влажност, по време на експлоатацията на парка.

2. Знак с инструкции за безопасност на батутния парк, трябва да бъде поставен на видно място на входа на батутната зала, а в зоната за дейности във всеки подходящ диапазон се поставя знак за инструкции за безопасност.

3. Своевременно напомнете и спрете играчите на батутния парк, които не спазват правилата за превантивно поведение

4. Целият персонал, дежурен патрул в цялата гама на батутния парк, върши добра работа по проверката за сигурност.


поддръжка

Батутът се нуждае от редовна поддръжка, както отдолу, така и отгоре. Операторът трябва редовно да проверява пружинните повърхности за повреди. Редовно трябва да се проверяват и пружините под батута.

Персоналът на батутния парк трябва редовно да поддържа и тества цялото оборудване за забавление и трябва да се поддържа редовно в съответствие с кода за поддръжка и всички открити проблеми или повреди трябва да бъдат ремонтирани и заменени навреме.


Вижте всички снимки
Защо да изберете нас
  • Конкурентни спестявания
  • Вътрешен дизайнерски екип
  • Професионална инсталация
  • Получете помощ за финансиране

Искате ли да научите повече за зоната за скок?

Обадете се на: + 86-15858526929
Задайте въпроса си
Свързани теми
Моля те
напусне
съобщение
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти