Индустриална зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Китай

[имейл защитен]

EN

Яма за пяна

Amirplay

Яма за пяна

Редовна игра като

вертикален скок, обръщане във въздуха, падане в басейна с гъба, това са готините изрази на спортните експерти. в допълнение, басейнът с гъба също е оборудван със зона за скално катерене, плосък колан за ходене, висящо въже и т.н., така че играчът да се наслади напълно на вълнението и вълнението от падането от въздуха в океана от пяна.


Безопасност

Материалите са нетоксични и щадящи околната среда, като се избягва използването на материали, съдържащи формалдехид и други токсични вещества. Използваните материали трябва да имат определена степен на стабилност, за да се избегне генерирането на замърсители поради промени във външната среда, като температура и влажност, по време на експлоатацията на парка.

2. Знак с инструкции за безопасност на батутния парк, трябва да бъде поставен на видно място на входа на батутната зала, а в зоната за дейности във всеки подходящ диапазон се поставя знак за инструкции за безопасност.

3. Своевременно напомнете и спрете играчите на батутния парк, които не спазват правилата за превантивно поведение

4. Целият персонал, дежурен патрул в цялата гама на батутния парк, върши добра работа по проверката за сигурност.

Преди да влезете в басейна с гъба, трябва да потвърдите дали има хора в басейна, особено деца, трябва да се изчакате един друг на брега, преди да влезете

Забранено е скачането в басейна с гъба в позиция за гмуркане, след като главата е надолу, твърде късно е да се смекчи, много опасно.


поддръжка

Гъба басейн редовно почиства дъното на чужди предмети, 

Сменете повредените кубчета гъба

Персоналът на батутния парк трябва редовно да поддържа и тества цялото оборудване за забавление и трябва да се поддържа редовно в съответствие с кода за поддръжка и всички открити проблеми или повреди трябва да бъдат ремонтирани и заменени навреме.


Вижте всички снимки
Защо да изберете нас
  • Конкурентни спестявания
  • Вътрешен дизайнерски екип
  • Професионална инсталация
  • Получете помощ за финансиране

Искате ли да научите повече за зоната за скок?

Обадете се на: + 86-15858526929
Задайте въпроса си
Свързани теми
Моля те
напусне
съобщение
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти