Индустриална зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Китай

[имейл защитен]

EN

Зона за потапяне

Amirplay

Зона за потапяне

Описание

Потапяне на голяма надморска височина, използвайки силата на отскок на батут на закрито да скача топката в коша, лесно се трансформира във фантастична зона за потапяне на майстор на потапяне: за да отговори на желанията на всички фенове, които желаят да потапят, но не са способни да го направят.


Значението на потапянето на батут

Това е цялостен спорт на батут, който интегрира сила, умения, тактика и забавление, значително обогатявайки моделите на спортното поле на батут. значително обогатява моделите на спортното игрище на батут.

Той не само наследява традиционния баскетбол, но и пробива традиционния режим на игра.

С добавянето на еластичност на батута, играчите могат да правят каквото си искат като тигър.

Извършването на всякакви движения за потапяне може да разкрие жизнеността и свободата на играчите до краен предел.


Структура за забивания на батут

Зоната на кофата за батут се състои от решетка на повърхността на батута, повърхността на батута и стоманената рамка на батута между пружинната връзка е павирана с меки торби за предотвратяване на наранявания. Единият край на мрежестата повърхност на батута е поставен според изискванията на децата, а възрастните спортисти са поставени с две баскетболни рамки с различна височина.

Цялата зона за потапяне на батута е оградена от предпазна мрежа с височина 1.2 м, която гарантира, че няма да бъде изхвърлен извън зоната за безопасност


Съвети за безопасност

Внимавайте да не висите цялото лице на кошницата през цялото време. Само един човек може да стои на повърхността на батута едновременно. Не скачайте напред-назад между съседни легла на батут


поддръжка

Персоналът на батутния парк трябва редовно да поддържа и тества цялото оборудване за забавление и трябва да се поддържа редовно в съответствие с кода за поддръжка и всички открити проблеми или повреди трябва да бъдат ремонтирани и заменени навреме.

Вижте всички снимки
Защо да изберете нас
  • Конкурентни спестявания
  • Вътрешен дизайнерски екип
  • Професионална инсталация
  • Получете помощ за финансиране

Искате ли да научите повече за зоната за скок?

Обадете се на: + 86-15858526929
Задайте въпроса си
Свързани теми
Моля те
напусне
съобщение
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти